Termeni si conditii

  • Home
  • Termeni si conditii

 

INTRODUCERE

Folosirea serviciilor sau a informatiilor oferite pe site-ul www.thebigpixel.ro este echivalenta cu acceptarea de catre utilizator a termenilor si conditiilor de mai jos si se adreseaza exclusiv persoanelor juridice.

Acesti termeni si conditii se pot modifica periodic, utilizatorul trebuind sa verifice actualizarile de fiecare data cand acceseaza acest site.

CONTINUT SI DREPTURI DE AUTOR

Continutul si designul site-ului apartin The Big Pixel si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu puteti reproduce materialele afisate pe site fara a detine o permisiune scrisa din partea The Big Pixel. Contractul de prestari servicii incheiat intre The Big Pixel si Clientii sai da dreptul Clientilor de a copia si/sau printa portiuni din continutul site-ului (manuale si tutoriale) doar pentru uz personal, lipsit de intentie comercialaThe Big Pixel poate, fara orice alta notificare sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite explicarea atitudinii sale, sa suspende sau sa inceteze accesul dumneavoastra la continutul site-ului sau la o parte a acestui continut.

The Big Pixel nu isi asuma raspunderea, in nici o situatie, pentru nicio dauna, pricinuita direct sau indirect, suferita ca urmare a utilizarii sau a intreruperii utilizarii ori a lipsei regularitatii informatiilor si serviciilor furnizate pe acest site. The Big Pixel nu garanteaza acuratetea, corectitudinea sau caracterul actual al informatiilor furnizate.

SUBSCRIPTIA LUNARA

Colaborarea cu The Big Pixel incepe dupa ce finalizati plata recurenta pe site, adica 89 de euro+TVA. La cateva ore dupa, veti fi contactat de un manager de cont care va va cere toate datele pentru a va fi creat un cont in Google Drive si in Asana unde veti avea acces la toate informatiile dumneavoastra: Elemente de grafica deja existente: logo, diverse vizualuri, si unde veti regasi ceea ce lucram noi pentru dumneavoastra. De asemenea veti primi acces in Asana, unse de vor regasi date legate de proiectele dumneavoastra, precum si timpul care s-a lucrat la acestea. In subscriptia lunara este inclusa o ora de lucru pentru client.

FACTURAREA PROIECTELOR ULTERIOARE.

Daca lucrul pentru client in decursul unei luni, va depasi o ora, diferenta se va factura cu 39 de euro+tva/ora.

 Timpul petrecut in redactarea emailurilor sau timpul indelungat petrecut la telefon va fi considerat timp lucrat pentru client si va fi facturat in consecinta, cu stirea clientului.

Unitarea minima de facturare este 30 de minute adica 39/2= 19.5 euro+tva

CURSUL VALUTAR

Cursul valutar la care se face facturarea este cursul BNR din ziua platii+2%

DISPOZITII FINALE

Toti utilizatorii acestui site fac subiectul acestor termeni si conditii astfel incat accesarea acestuia presupune acceptarea si conformarea la Termenii si Conditiile prevazute in acesta pagina. The Big Pixel isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestei pagini, fara notificarea prealabila a utilizatorului. Modificarile facute astfel sunt socotite a fi acceptate de catre utilizator daca acesta continua sa foloseasca site-ul www.thebigpixel.ro

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Cum va putem ajuta?